בעיית כאב בגרון , ובעיה במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/09/2001 | 11:42 | מאת: בני

שלום לכולם כבר שנים שאני סובל מכאב קבוע בגרון ולא טפלתי בו , בנוסף מאותה תקופה שהחל הכאב , נהרס לי הקול ונהיה צרוד. אם כמה זמן אני לא שותה , ומדברים איתי בטלפון חושבים שהתעוררתי משינה , שאלתי, אילו סוגים של בדיקות כדי לעשות, כדי לדעת את המצב במדוייק ? מה התרחישים פחות או יותר - האפשריים, לגבי סוג הבעיה ? והאם זה שהטיפול הוזנח במשך שנים עלול לגרום לסבוכים או קשיים תודה מראש על העצות בני

06/09/2001 | 08:02 | מאת: ד"ר ארז בנדט

פנה לבדיקת רופא אאג - לפי האבחנה והממצאים ייקבע הטיפול ואז יהיה מקום לשאלות ההמשך.

06/09/2001 | 19:51 | מאת: בני

איך בדיקה זו נקראית באנגלית האם EEG או משהו אחר ?

מנהל פורום אף אוזן גרון