לא יודעים מה הבעיה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2001 | 08:59 | מאת: anat

בוקר טוב, יש לי בעיה קשה , לפני כשנה שהיתי בחו"ל וחטפתי חיידק טורף שפגע לי בכבד. מאז עברו הרבה מים בים והמצב לא מסתדר כל שבוע אני חולה במשהו אחר... הרופא אומר שהתיפקודי כבד חוזרים לעצמם וזה לא קשור,אני במעקב צמוד אצל פרו' חלק מומחה לרפואת כבד, שגם הוא אומר שהמצב מתחיל להסתדר. אבל... כל שבוע משהו חדש פעם הקאות, פעם שילשולים מאז אותו מקרה הקיבה שלי עצבנית וחצי מהדברים שאני אוכלת גורמים לי לכאבי בטן נוראיים ושילשולים. לפני שבוע נפלתי לאחר שקמתי והייתה לי סחרחורת , הרופא אמר שזאת בעיה בשיווי משקל נתן לי כדורים נגד סחרחורת ומאז המצב לא משתפר , יש לי סחרחורת נוראית, כאב ראש חוסר תאבון והכי גרוע כאבי רגליים נוראיים בבוקר. מה זה יכול להיות? תודה מראש ענת(אני בת 27)

06/09/2001 | 07:49 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מקרה מורכב מדי לדיון וירטואלי. עלייך להבדק. בנושא הסחרחורת התייעצי עם אאג או נוירולוג שמתמחה בסחרחורת.

מנהל פורום אף אוזן גרון