בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2001 | 00:33 | מאת: שרית

עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס ואני עדין לא לוקחת כדורים כי אני צריכה לעבור טיפול ביוד.... בזמן האחרון אני מתעצבנת כמעט מכל דבר ואני לא יכולה לשלוט בזה,רציתי לדעת אם יש קשר בין הדברים? (אני כבר חודש אחרי הניתוח ) איזה עוד תופעות חוץ מעייפות ,תשישות והשמנה ישנם בעקבות כריתת הבלוטה? האם ההשמנה נובעת מרצון לאכול או חילוף חומרים איטי יותר?

06/09/2001 | 07:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כל התופעות ייתכנו עקב רמות נמוכות של הורמון התירואיד. חילוף החמרים איטי יותר.

מנהל פורום אף אוזן גרון