בעית הנחירה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/09/2001 | 15:15 | מאת: ריבי

שלום רב! מבקשת מידע על טיפול בשיטת somnoplasty לבעית הנחירה. מה הם הסיכונים ומידת ההצלחה.אשמח ליצור קשר עם אנשים שעברו את הטיפול. בתודה מראש, ריבי

01/09/2001 | 18:46 | מאת: ד"ר ארז בנדט

השתמשי במנוע החיפוש של הפורום.

01/09/2001 | 22:51 | מאת: דנה

לד"ר ארז בנדט שלום רב! לצערי לא מצאתי אף מילה אחד בנושא טיפול בשיטת somnoplast לבעית הנחירה במנוע החיפוש של האתר. אבקש מידע לגבי השיטה . בתודה מראש, דנה

06/09/2001 | 07:38 | מאת: ד"ר ארז בנדט

סומנופלסטי היא שיטת טיפול שבה מוחדרת מחט שמשגרת אנרגיה של גלי רדיו בתדירות גבוהה. נוצר חימום מקומי של רקמת החיך, הרס מוקדי של הרקמה ובהמשך החלמה ע"י הצטלקות. הצלקת מתכווצת וכך החיך נמתח ונהיה יותר קשיח - דהיינו רוטט פחות וכך נשמעות פחות נחירות.

מנהל פורום אף אוזן גרון