סינוסיתיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/08/2001 | 14:33 | מאת: רועי

שלום, אני סובל מסינוסיתיס שחוזר לי בזמן האחרון יותר מכרגיל... אני חייל קרבי ולפני הצבא היה לי סינוסיתיס בערך פעם בשנה, מאז הגיוס סבלתי מסינוסיתיס כבר 4 פעמים (9 חודשים), דבר זה מאוד מקשה על תיפקודי ביחידה... השאלה שלי היא מה הסיבות לעלייה בתדירות של החזרה של המחלה והאם יכולה להיות לכך השפעה מסוכנת או לחלופין האם זה עלול לגרום לסיבוכים נוספים. והאים כדאי לי להשאר ביחידה קרבית או שהמחלה הזאת היא גורם מספיק כדי לצאת...

01/09/2001 | 18:42 | מאת: ד"ר ארז בנדט

חיים בתנאי צפיפות וקרבה פיזית של יחידה קרבית מעלים את שיעור ההדבקויות בזיהומי דרכי נשימה => סינוסיטיס. לגבי הורדת פרופיל - עליך להבדק ע"י מומחה אאג צבאי וחייב להיות תיעוד של ארועי סינוסיטיס חוזרים

מנהל פורום אף אוזן גרון