פוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/08/2001 | 13:01 | מאת: פנינה

ילדי ששמו חן בן כ3.6 שנה עבר צילום רנטגן שנקרא נזופינקס צדדי שאובחן בו : כרמי האדנואידים מוגדלת ע"פ רופא משפחה יש צורך לעבור ניתוח, האם חובה לעבור ומה % ההצלחה שמחלה זו תיעלם לגמרי אחרי הניתוח, והיכן מומלץ בבה"ח לעשות ניתוח. האם משנה איזה רופא אף אוזן גרון יבדוק .דרך רופא פרטי או דרך הקופת חולים האבחנה הינה אותה אבחנה. אודה לכם אם אקבל תשובה בהקדם האפשרי בדואר האלקטרוני.

01/09/2001 | 18:22 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מציע להתייעץ עם רופא אאג מומה שהוא גם מנתח. פני אליו עם הילד ועם הצילום.

מנהל פורום אף אוזן גרון