בעיה באוזן ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/08/2001 | 09:34 | מאת: נירה

בוקר טוב ! יש לי תינוקת קטנה בת שנה וחצי , בזמן שהרמתי אותה על הידיים " התנגשנו " , ז.א. שכאשר התכופפתי להרים אותה על הידיים הסנטר שלי קבל מכה מהראש שלה . המכה לא היתה חזקה והיא אפילו לא בכתה . אבל אני הרגשתי כאב חד באוזן ימין והרגשתי תחושה מוזרה שכאילו נשפכים ממנו הרבה נוזלים , מיד הרמתי את היד כדי למנוע את " הנזילה" בתוך האוזן , אבל האוזן היתה יבשה לגמריי . ההרגשה כאילו נשפכים לי נוזלים מהאוזן נמשכה במשך מספר שניות ארוכות . ועכשיו אני מרגישה את האוזן - כאילו שהיא חמה ומידי פעם יש לי הרגשה שיש שם נוזלים . עלי לציין שלפני שבוע היו לי כאבי ראש וסחרחורת שנמשכו מספר ימים, האם יש קשר או שזה לא קשור ? האם תופעה זו נורמלית , עקב קבלת מכה שלא היתה חזקה בכלל ? בברכה , נירה

01/09/2001 | 18:20 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מכה בסנטר מועברת לפרק הלסת שצמוד לאוזן. ייתכן שמכאן מקור תחושת הכאב. בכל מקרה אם יש תופעות מזה זמן מה - פני להבדק.

מנהל פורום אף אוזן גרון