ניתוח שקדים בלייזר- מי מכיר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/08/2001 | 19:13 | מאת: עידית

ניתוח שקדים בלייזר, האם מכירים מישהו שעבר זאת? אנא תנו מידע האם זה פתר בעיה של ריח מהפה מי המנתח האם בהשתתפות קופת החולים כמה זמן לוקח להחלים תודה מראש...

27/08/2001 | 21:15 | מאת: tzipi

עידית כתב/ה: > > ניתוח שקדים בלייזר, האם מכירים מישהו שעבר זאת? > אנא תנו מידע האם זה פתר בעיה של ריח מהפה > מי המנתח > האם בהשתתפות קופת החולים > כמה זמן לוקח להחלים > תודה מראש...

30/08/2001 | 08:02 | מאת: עידית

tzipi כתב/ה: > > עידית כתב/ה: > > > > ניתוח שקדים בלייזר, האם מכירים מישהו שעבר זאת? > > אנא תנו מידע האם זה פתר בעיה של ריח מהפה > > מי המנתח > > האם בהשתתפות קופת החולים > > כמה זמן לוקח להחלים > > תודה מראש... > ציפי, אנא כתבי שוב כי תשובתך לא נתקבלה בהודעה. תודה!

מנהל פורום אף אוזן גרון