נזלת והתחושה בחלל הפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/08/2001 | 11:30 | מאת: מיכל

שלום רב, אני אלרגית לדברים שונים, והדבר מתבטא בהתעטשויות וקינוח אף לאורך כל היום. לעיתים קל יותר, ולעיתים חמור יותר. לגבי האלרגיה אני לא שואלת, אלא מה שמפריע לי זה שאני מרגישה בזמן האחרון מעין הבל נשימה שמריח רע ומגיע מהחלק שמתחבר ממערות האף לפה. אני נושמת דרך האף וכשאני מכניסה אויר דרך האף אני מרגישה בריח לא טוב. רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע יכול להיות שיש שם הצטברות של נזלת?

27/08/2001 | 14:24 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ייתכן סינוסיטיס עם חיידקים אנאירוביים שגורמים לריח הרע. בצעי צילומי סינוסים או CT של סינוסים (הפניה ע"י רופא משפחה) ופני איתם לבדיקת רופא אאג.

27/08/2001 | 17:54 | מאת: מיכל

האם יש עוד סימפטומים לתופעה שציינת (כמו כאב, או אף סתום) או שרק על סמך התחושה הזו יש לבצע צילום של הסינוסיטים?

מנהל פורום אף אוזן גרון