בעיה קצת מוזרה!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/08/2001 | 00:00 | מאת: ניקי

שלום דוקטור, ראשית כל אני מקווה שהגעתי לפורום המתאים. בעייתי היא, שמאז ומתמיד יש לי קושי מסויים בזיהוי קולות בטלפון, וזאת גם אם דיברתי עם אותו אדם כבר מספר רב של פעמים - גם בטלפון וגם פנים אל פנים. יצויין, שמחוץ לבעיה זו, שמיעתי תקינה בהחלט. אבל הדבר מטריד אותי, מפני שיש אנשים שנעלבים מכך שאני לא מזהה אותם, ובעיקר - מפני שלא נתקלתי באף אדם נוסף עם בעיה כזו. שאלתי היא: האם הדבר מעיד על ליקוי כלשהו בשמיעה, גם אם אינני מרגישה אותו? ומה ניתן לעשות בנידון? בתודה מראש, ניקי

27/08/2001 | 14:11 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נראה לי שזו בעיה של זכרון שמיעתי. נסי להתעניין בפורום הפרעות בתקשורת או נוירולוג.

27/08/2001 | 14:22 | מאת: אחת

תודה! ניקי

מנהל פורום אף אוזן גרון