דלקות גרון מתישות -הצילו!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/08/2001 | 10:49 | מאת: מיהההההה

שלום רב, לפני חודש כתבתי לך שאלה לגבי דלקות גרון חוזרות ונשנות , נתת לי עצות , אך לצערי דבר לא עוזר. אני ממש על סף יאוש כבר כחמישה חודשים כל חודש יש לי דלקת גרון מוגלתית, בכל פעם אני מקבלת אנטיביוטיקה שעוזרת לאותו רגע , אך לאחר מס' שבועות הדלקת חוזרת. הפעם האחרונה היתה מלווה בחום והקול נעלם לי. בכל פעם עושים לי משטח והפלורה בגרון יוצאת נקייה , אני לוקחת בנוסף לאנטיביוטיקה כדורי פרוביוטיק,מה עושים אי אפשר יותר. אנאאאאאאאאאא עזור ליייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21/08/2001 | 19:24 | מאת: sbv

האם הדלקת מלווה בריח רע?

22/08/2001 | 09:29 | מאת: מיהההההה

לא ,ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22/08/2001 | 11:43 | מאת: ליליאן

'אככ

22/08/2001 | 11:49 | מאת: ליאנה

אני עם כאב גרון כבר חודש. הרופאים לא מוצאים סיבה, משטח גרון נקי, בדיקות דם תקינות. רציתי לדעת אם את מרגישה מה שאני מרגישה; אולי זה יעזור למצוא פתרון. יש לי 3 סוגים של כאבים שמחחלפים כל הזמן: 1. שורף לי כשאני בולעת בצד של הגרון כאילו תקוע לי קוץ. 2. יש לי הרגשה של נפיחות בחלק התחתון של הגרון, לא כואב אבל קשה לי לבלוע. 3. כשאני מדברת שורף לי הבסיס של הגרון. בזמן האוכל פחות כואב, ובבוקר גם. אם את מרגישה משהו דומה למה שתיארתי תתקשרי אלי בבקשה, אני יוצאת מדעתי מהכאבים. 668609-055

22/08/2001 | 14:53 | מאת: ד"ר ארז בנדט

באם מדובר בדלקות שקדים! (ולא סתם אודם ודלקת גרון) - הפתרון עשוי להיות כריתת שקדים.

23/08/2001 | 11:59 | מאת: מיהההההה

שלום לך אני שמעתי כבר את הפתרון הזה דבר ראשון אני לא רוצה כל כך מהר לרוץ ולעשות ניתוח כי הבעיה היא רק מס חודשים ,אכן מתישים(5 חודשים) אך זה לא היה בעבר הרחוק דבר נוסף הוא שהמסקנה של רופא המשפחה היא שזוהי בעיה וירלית ולא חידקית הסיבה היא שלא מוצאים סטרפטוקוקים ואף האנטיביוטיקה עוזרת מאד לאט כרגע אני לוקחת רפאפן 5 ימים ועדיין יש מוגלה(מעט )והגרון אדום וכואב עוד מה עושים אנא דוקטור ענה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום אף אוזן גרון