זימזום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/09/2000 | 18:15 | מאת: אריה

אני סובל מיזמזום באוזן ימין בלבד ,מזה מספר שנים ,למדתי להתעלם מהזימזום,אך מדי פעם זה מציק לי,אני מעל גיל 40,בבדיקת שמיעה נגלה כי איני שומע תדרים גבוהים,אף רופא לא הציע לי פיתרון, עכשיו השאלות: 1, האם יש הסבר לזמזום 2,האם ניתן לפתור את הבעיה 3,האם ידוע רופא שמתמחה בבעיות מסוג זה תודה אריה כהן

08/09/2000 | 11:59 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום מר כהן הנושא של טינטון באזניים והטיפול בו נידון בהרחבה בדפי פורום זה. אנא עיין בדפי הפורום . כל רופא א.א.גרון אמור לדעת לברר את נושא הטינטון. אנא פנה לרופא כנ"ל - ובהתאם לממצאי הבירור , ייקבע הטיפול המתאים.. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון