הלבנה של הפפילות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/08/2001 | 18:02 | מאת: המודאג

שלום! שאלתי היא: לפני כחודש שמתי לב לכך שה"זימים" בצידי הלשון מצד ימין בלבד, נעשו לבנים. הרופא בדק חוסר באבץ ומשטח פטרייתי ושניהם היו שליליים. קיבלתי שבוע תרחיף נגד פטריות שלא עזר. הלבן נשאר סטטי ללא הגדלה. במחלקת פה ולסת קבעו לי תור לביופסיה. שאלתי היא האם יש למהר ולחתוך בזמן שכל העסק הוא די מינורי ולא מציק. האם לא יכול להיות נזק גדול יותר רק מההתערבות הכירוגית? אנא תן לי את חוות דעתך בנידון. תודה.

18/08/2001 | 08:17 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא צופה נזק מהביופסיה. אם אתה מאד חושש, התייעץ עם הרופא שבדק וראה לגבי החשדות האפשריים והאם לדעתו דחיית הביופסיה לא מסכנת.

מנהל פורום אף אוזן גרון