סרטן בגרון מסוג - תאי קשקש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/08/2001 | 23:12 | מאת: כרמית

ערב טוב אני מבקשת לקבל כל מידע אפשרי באופן דחוף ביותר על סרטן בגרון מסוג תאי קשקש כל מי שיכול לעזור לי בכך, יבורך תודה מראש כרמית

12/08/2001 | 21:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אם תהיי יותר ספציפית אולי אוכל למסור אינפורמציה ממוקדת.

12/08/2001 | 23:14 | מאת: כרמית

ד"ר בנדט שלום. אני מבקשת מידע לגבי סרטן בגרון מסוג תאי קשקש, שנתגלה לא מזמן והוא ,נכון לעכשיו , בשלב הראשוני. עוד לא נבדק אם ישנן גרורות או לא. אני מבקשת מידע לגבי מהות סוג הסרטן, דרכי טיפול. ואם ישנו אתר המדבר על הנושא בעברית מה טוב. מצאתי אתר באנגלית שמדבר על זה אבל 3 מינוחים רפואיים לא הבנתי - מהם גלוטיס, סופרגלוטיס, וסבגלוטיס? אודה על תשובתך בהקדם כרמית

מנהל פורום אף אוזן גרון