post nasal drip?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/08/2001 | 16:44 | מאת: נינה

אני מתעוררת מדי יום (כמעט) עם נזלת בבוקר. יש תקופות שבהן אני חשה כאבי גרון ו/או נזלת שאיני יכולה להוציאה ו"מחליקה" אל מאחורי האף. לפעמים זה ממש מטריד. אפילו כמעט חונק (כשהנזלת אינה מימית). לפני כשלוש שנים אובחנה אצלי התופעה המצויינת ע"י רופא א.א.ג, אך הוא לא הציע לי טיפול (טען שזה לא יעבור). רציתי לשמוע עוד חוות דעת גם לגבי האבחנה וגם לגבי פתרון לבעייתי.

10/08/2001 | 06:46 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מציע לשוב ולהבדק. ייתכן שמקור הבעיה בסינוסיטיס כרונית או נזלת אלרגית. הטיפול יהיה בהתאם לממצאים.

מנהל פורום אף אוזן גרון