עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/08/2001 | 23:21 | מאת: רותם

שלום רב . מחר אחותי אמורה לעבור ניתוח בגרון בבלוטת התריס עקב גילוי גידול. רציתי לשאול האם יש תופאות אחריי הניתוח למשל כאבים חזקים? מה אפשר כדאי להכל אלייה האם אתה יכול לעזור לי במה לתמוך בה? ושאלה שנייה מה הסיכויים שזה יותר לא יחזור אלייה?

07/08/2001 | 07:52 | מאת: ד"ר ארז בנדט

צפויים כאבים מספר ימים אחרי הניתוח. הרבה תמיכה ואהבה יקלו עליה + משככי כאבים. קשה לי לענות לגבי סיכון להישנות הגידול עד שלא תהיה בידכם התשובה הפתולוגית הסופית. הרופאים המנתחים ידונו איתה בעוד מספר ימים-שבועות ויסבירו לה לגבי הצורך במעקב ובדיקות נוספות. ו.... רותם - סליחה על ההערה אך את חייבת לשפר את שגיאות הכתיב בעברית.

מנהל פורום אף אוזן גרון