ריח פה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/08/2001 | 14:57 | מאת: אלה

דר" בנדט שלום! יש לי כמה שאלות קורקטיות בנוגע לריח פה: * האם לשון עם שכבה לבנה זה דבר טבעי והאם היא מעידה על ריח רע בפה? * האם אדם יכול להריח את ריח פיו ? ואם כן, מה השיטה הטובה ביותר ? * האם ישנם ריחות פה שרק האדם עצמו יכול להריח, או שגם הסביבה מריחה ? אנא ענה לי בדחיפות תודה. אלה.

04/08/2001 | 17:26 | מאת: ד"ר ארז בנדט

*לשון לבנה - לא טבעי אך שכיח במיוחד במעשנים. יכולה גם להיות עקב שכבה של פטריה - יש לבצע משטח לשון. *אדם יכול להריח דרך הלוע מאחורי האף או לנשוף לתוך כף יד ליד הפה ולהריח. *ייתכן שרק האדם יריח, ייתכן שרק חלק מהאנשים יפרשו ריח מסוים כריח רע ויהיו ריחות שכולם יריחו כריח רע.

מנהל פורום אף אוזן גרון