בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/07/2001 | 00:35 | מאת: ורד

רציתי לדעת לאיזה רופא צריך לפנות לאחר ניתוח להסרת בלוטת המגן-איזה רופא קובע את המינון של התרופות כדי לספק לגוף את מה שהבלוטה סיפקה? צריך לפנות לרופא שעןסק במיוחד בתחום או לרופא אף אוזן גרון שטיפל בי לפני הניתוח?. (מי צריך לבצע את הניתוח או בעצם מי מתמחה בניתוח להסרת הבלוטת המגן-רופא אף אוזן גרון או שיש רופא אחר)

26/07/2001 | 07:28 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ניתוח ע"י רופא אאג או כירורג כללי שמנוסה בניתוחים אלה. האיזון ההורמונלי לאחר הניתוח ע"י רופא משפחה/פנימי/אנדוקרינולוג.

26/07/2001 | 18:09 | מאת: תמי

אם את רוצה עיצה ידידותית תפני אך ורק לרופא אף אוזן גרון

מנהל פורום אף אוזן גרון