ניתוח בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/07/2001 | 18:56 | מאת: תמי

מעונינת לדבר עם מישהי שעברה ניתוח להסרת הבלוטה אני צריכה לעבור את זה בקרוב תמי

27/07/2001 | 01:13 | מאת: ורד

גם אני צריכה לעבור את זה בקרוב אשמח לשמוע פרטים ממך על הרופא המנתח

27/07/2001 | 11:14 | מאת: תמי

שלום ורד אני הולכת לעבור את הניתוח בחודש הבא במחלקת אף אוזן גרון ושמעתי שההחלמה של הניתוח לוקחת זמן ואני קצת חוששת לגבי הצלקת שתישאר לי בגרון האם יש לך פרטים על הניתוח

28/07/2001 | 12:07 | מאת: לירון

שלום, אני עברתי את הניתוח בינואר 2000 ואני שמחה להרגיע אתכן (ככל האפשר) בסה"כ ממש לא נורא. אומנם מדובר בניתוח ותקופה קצרה של אשפוז אבל ההחלמה באמת מהירה. אחרי ארבעה ימים בביה"ח אסף-הרופא, שם נותחתי, כבר עמדתי על הרגליים. בהצלחה ורפואה שלמה.

30/07/2001 | 11:25 | מאת: תמי

לירון שלום לך רציתי לדעת איפה בדיוק בגרון עושים את הניתוח והאם הצלקת נראית מכוערת או שזה עובר עם הזמן אשמח אם תעני לי תמי

מנהל פורום אף אוזן גרון