למה אני כל הזמן מצוננת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/07/2001 | 19:45 | מאת: מישל

שלום לך, זה כבר שנים רבות אני מצוננת באופן תמידי, גם בקיץ וגם בחורף. לעיתים מלווה לכך כאב גרון (כמעט בכל בוקר) ללא חום. בנוסף לכך יש לי הצקות באוזניים של מעין גירוד ומים שנמצאים בתוך האוזן. אבל בכל פעם שאני מנקה אני לא רואה דבר. שמתי לב שכשאני מנקה את האוזן אני מרגישה שיש לי בדופן חור או שפשוף. פניתי לאף אוזן גרון והם לא מצאו דבר. מה כדאי לעשות? חשוב לציין שאני בולימית אמנם בהחלמה אבל בכל זאת אולי זה קשור.

23/07/2001 | 22:49 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ייתכן נזלת אלרגית או נזלת וזומוטורית. בחלק מהמקרים ניתן להסתייע ע"י משאפי סטרואידים ו/או תרופות אנטי אלרגיות. אם כבר ניסית טיפולים "קונבנציונליים" שלא עזרו, עברת בירור אלרגי ("טסטים"), בוצעו בדיקות אאג יסודיות וצילומים לשלילת סינוסיטיס כרונית ועדיין אין מזור - ניתן אולי להסתייע בצמחי מרפא או רפואה "אלטרנטיבית" מדיסציפלינות אחרות. את יכולה לנסות ולהתייעץ בפורום רפואה משלימה של DOCTORS

מנהל פורום אף אוזן גרון