שלום רב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/07/2001 | 18:00 | מאת: עידן

שמי עידן ויש לי שאלה שאני לא בטוח שכול כך נוגעת לאף אוזן גרון אבל שווה לנסות כי אני לא יודע למה זה קשור בידוק היני בן 18 עם משקפיים ומתחת לעיני יוצאים ורדים שממש ממש בולטים ונראים לעיין וגם שקיות שחורות כמו כן התגלה אצלי עצם חודרנית האם כול הדברים האלא קשורים אחד לשני האם קיים איזה טיפול כי הרי שזה ממש ממש מכער הודה מאוד עם תצליח לענות על שאלתי

22/07/2001 | 21:43 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אם אתה סובל גם מנזלת אלרגית - ייתכן שקשור לצלליות הכהות מתחת לעיניים.

23/07/2001 | 10:38 | מאת: עידן

לא אני ממש לא סובל מנזלת אלגרית זה דיי מוזר

מנהל פורום אף אוזן גרון