בעיה בשבלול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/08/2007 | 14:16 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 45 ויש לי תופעה דומה לטורטיקוליס - צוואר פונה בעצמו לצד ימין. מצאו לי אמנם בעיה בחוליות הצוואר אך עדיין לא יכולים להסביר את הבעיה. אמרו לי שאולי יש לי בעיה בשבלול - דבר שגורם לחוסר שווי משקל. עשיתי בדיקת שמיעה ומצאו רק בעיה קלה מאוד באוזן שמאל. הרופא אמר לי שעם שמיעה כזאת טובה אין סיכוי שיש בעיה בשבלול ולכן אין צורך לבצע בדיקת שווי משקל. האם זו גם דעתך או שבכל זאת יכולה להיות בעיה בשבלול ? תודה

11/08/2007 | 18:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא מובן לי למה אתה חושב שאם אתה מטה את הצואר לצד זה סימן שיש לך בעיה בשבלול, למעט האנשים עם ליקוי שמיעה שכל הזמן אומרים "מה" ומטים את האוזן לכוון המדבר.... מה שאתה מתאר לא מתאים לי למצב שכזה. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון