לדוקטור ארז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2001 | 17:19 | מאת: חנית

שלום לך: אני חייבת עזרה דחופה מימך ותודה לאלוהים שיש את האתר כאן, אני צריכה הסבר הסבירו לי אני רוצה שתסביר לי משהו נורא חשוב גילו לאחי סרטן בבלוטת הלינפה או הטריס זה ממש מוקדם,הוא הסביר לי שזה המטפשט אומנם הרופאים אומרים שהסיכוי הגבוה שהכול היה בסדר אנה מימך אני יודעת שאתה לא יודע ויכול ממש להסביר לי ולכתוב לי מה זה במדויק אני בת 19 תסביר לי למה זה יכול להגרר אנה אנה אנה מימך , יש תרופות לסרטן??? ואיי המילה כול כך מפחידה אותי שוב גילו את זה בהתחלה ממש... תודה ואנה תענה לי מחכה לתשובה דחוווף

20/07/2001 | 18:44 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מבין את התרגשותך ואת שטף הכתיבה אך התחביר והעדר סימני פיסוק מקשים במידה מסויימת על הבנת הבעיה. מכל מקום: יש משמעות שונה האם הגידול הוא בבלוטת התריס או בבלוטות הלימפה. האם כוונתך לגידול ממקור של בלוטת התריס שהתפשט לבלוטות הלימפה בצוואר? הן בגידולי בלוטת התריס והן בגידולים ראשוניים של בלוטות הלימפה (לימפומה) - יש כיום טיפולים מצויינים עם אחוזי החלמה גבוהים. ושוב - באם הכוונה לגידול של בלוטת התריס שהתפשט לקשרי הלימפה, אם הגידול מסוג פפילארי - הפרוגנוזה מצויינת. ראי תשובתי לשאלה "פופילרי" כ 5-6 שאלות אחורה.

מנהל פורום אף אוזן גרון