מים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/07/2001 | 10:59 | מאת: טלי

אני בהריון בשבוע 33 ויש לי במשך שבועיים מיים באוזן ובעיקר בבוקר שאני מכניסה נייר ומגרדת את האוזן בפנים אני רואה שיש על הנייר מיים ואני מרגישה מיים באוזן זה מציק לי. כשהייתי קטנה עברתי ניתוח כפתורים. מה עליי לעשות ומה זה מה שיש לי כי זה מציק לי מאוד. לתשובתך אודה, תודה רבה

15/07/2001 | 13:38 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום טלי, בלי איבחון אישי קשה לקבוע את סיבת המים באוזן. אם את פתוחה לנסות טיפולים טיבעיים , אנו ממליצים על טיפול בנרות הופי. טיפול עדין ונעים, אינו מזיק (לאחר בדיקה של עור התוף) ובדרך כלל יפתור את הבעיה בטיפול אחד או שנים. אגב, אל תחטטי באוזן משום סיבה ועם שום מכשיר. לנקיון השתמשי רק בקיסמים מיוחדים עם צמר גפן מתרחב כדי לא לחדור לעומק תעלת השמע. זיוה וזאב

16/07/2001 | 06:53 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינני מהרופאים שמתנגדים לטיפולים לא קונבנציונליים אך המלצתי: אל תתקרבי לנרות הופי - דווחו סיבוכים מהטיפולים כולל נקבים בעור התוף עקב חומר לוהט שטפטף פנימה. בכל מקרה - אין לפנות לשום טיפול טבעי לפני שעברת אבחון ע"י רופא אאג. לאחר האבחנה תוכלי לשקול את אופציות הטיפול שלפניך. אגב - גם שמוש בקיסמים עם צמר גפן רחב (לתינוקות) אינו מומלץ.

16/07/2001 | 06:49 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לפנות ולהבדק ע"י רופא אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון