כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/07/2001 | 21:19 | מאת: מרב

לרופא הנכבד שלום! אני סובלת כבר שבוע מכאב גרון שלא משתפר במיוחד עם הזמן שעבר. הלכתי לרופאה הכללית אמרה שיש קצת אודם בגרון ונתנה לי רפאפן פעמיים ביום למשך 5 ימים. לקחה בדיקת משטח גרון וגם התשובה היתה תקינה. היום כבר היום הרביעי ועדיין אין שיפור ניכר. אין לי שום סימן אחר להצטננות כמו נזלת או חום. אני מאוד פוחדת שמדובר במשהו יותר מסובך. מה עלי לעשות? בתודה

13/07/2001 | 14:26 | מאת: ד"ר ארז בנדט

להתאזר בסבלנות. קרוב לוודאי זיהום ויראלי. וירוסים לא מגיבים לאנטיביוטיקה. טיפול להקלה כגון קלגרון, סטרפסילס, למוצין וכו'

מנהל פורום אף אוזן גרון