שאלה לרופא -בעיות בשווי משקל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/07/2001 | 16:52 | מאת: שרלוק

שלום-לאחרונה יש לי תופעות של אבוד שיווי משקל...פניתי לרופא א.א.ג שטען שזה מהצוואר בדק אותי חפיף ושלח אותי לפיזיוטרפיה ושם אחרי 5 טיפולים טענו שלדעתם יש לי בעיה במנגנון שיווי משקל באוזן...ושאלתי איזה בדיקה עלי לדרוש הפעם מהרופא???

13/07/2001 | 13:52 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינך צריך "לדרוש" שום בדיקה. אם אתה מתרשם מרופא שבדק אותך "חפיף" לדעתך - פנה למומחה אאג אחר לצרך בדיקה וחוות דעת נוספת. רצוי רופא אאג שתחום העיסוק/ענין/תת התמחות היא בנושא אזניים/סחרחורות. לאחר שישמע את התלונות הקליניות ויבדוק בדיקה מלאה יחליט האם יש צרך בבדיקות עזר נוספות.

15/07/2001 | 23:01 | מאת: שמואל

אני בן 70. לפני כחודש עברתי ניתוח שבר, ומלבד זאת הייתי בריא לחלוטין. לפני שבועיים כאשר התעוררתי היתה לי סחרחורת חזקה איבדתי את שיווי המשקל ונפלתי חזרה למיטה. מאז אני סובל מסחרחורות חזקות ואני אף חושש לצאת מהבית. בדיקות דם תקינות. c.t. ראש תקין. לחץ דם תקין. הופנתי לרופא אף אוזן גרון שטען שיש לי "קריסטלים" באוזניים. הוא טלטל אותי ומאז פחתו הסחרחורות. הוא היפנה אותי לפיזיוטרפיה מתאימה. שאלה:האם לדעתך יש טיפול נוסף מלבד פיזיוטרפיה? שאלה:האם אני עתיד להיפטר מהסחרחורות בקרוב? שאלה:ממה נוצרים ה"קרסטלים"? בתודה מראש שמואל

מנהל פורום אף אוזן גרון