מבקשת להמליץ מנתח פלסטי לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/07/2001 | 00:17 | מאת: סימה

שלום רב הנני מבקשת להמליץ לי על מנתח פלסטי לא יקר לניתוח אף + תיקון מחיצה. אני מאוד חוששת לעבור ניתוח ללא המלצה אצל רופא אקראי. בתודה מראש סימה

11/07/2001 | 09:31 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מנוע מלהמליץ על מישהו ספציפי (ולכאורה לפרסם/לקדם רופא זה על חשבון אחר)בפורום.

21/02/2002 | 09:17 | מאת: s.a

אני חושבת שבמקרה כזה הכסף זה לא העיקר העיקר זה התוצאות! אני בימים אלה גם כן מבררת ויש המון המון רופאים, תבחרי לך מספר שמות ממספר מרפאות מוכרות, תלכי ליעוץ ועם מי שתרגישי הכי בטוחה - אליו תלכי זה יותר מזל נתקלתי לא פעם במקרים של סיבוכים בניתוחים אצל גדולי הרופאים כך שאל תשללי צעירים יותר שדואגים להתחדש לעומת ה"וותיקים".

מנהל פורום אף אוזן גרון