ריח רע מהפה למה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/07/2001 | 23:20 | מאת: אלמונית

יש לי ריח רע מהפה כבר שנים ואגב יתכן שזה קשור למשהו משפחתי כי כך גם לאחותי . . . בעבר נשלחתי לרופא אף אוזן גרון לבדיקה והוא אמר שמבחינת המבנה הכל תקין !! כמו כן אני עושה בדיקות שיניים באופן קבוע לכן זו לא יכולה להיות הבעיה ! אמרו לי שיתכן והבעיה קשורה לקיבה איך אפשר לבדוק את זה או באיזה פורם אני יכולה להתיעץ לגבי הבעיה ? ובמידה וזה קשור לקיבה האם יש משהו לעשות עם זה?

11/07/2001 | 09:29 | מאת: ד"ר ארז בנדט

שוב והבדק ע"י מומחה אאג. לגבי קיבה - ייתכן בעיית רפלוקס (מיצי קיבה שעולים לושט וללוע) - מומחה גסטרו יוכל אבחן (לעיתים גם בבדיקת אאג יתגלו ממצאים מרמזים).

12/07/2001 | 22:00 | מאת: אלמונית

יש צורך באמת להיבדק ? זה משהו שאפשר לפתור?

מנהל פורום אף אוזן גרון