צינון ואזנים סתומות - כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/07/2001 | 10:32 | מאת: דיאנה

שאלה לדר' בנדט: כבר יותר מחצי שנה שאני עם אף סתום ואזניים סתומות שלא מצליחות להשתחרר. ניסיתי קצת סינופד וטיפות אף (שכנראה כבר התמכרתי אלייהן...) ועדיין אין פתרון למצבי. נדמה לי שהמצב נשאר כרוני בגלל מזגנים שאני נמצאת בסביבתם כל משך היום וגם יש לציין כי אני צוללת באופן די קבוע (כמעט כל שבוע) וגם זה יכול "לתרום" למצב. מאחר שעל מזגנים ועל הצלילה קשה לוותר - רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהו למצב הכרוני והמציק הזה? האם להמשיך בטיפות אף ? טיפות אזניים רגילות? סינופד/סינוזל/רינוביס? האם זו בככל נזלת אלרגית וכדאי לעבור ללורסטין ודומיו?? אשמח מאוד לקבל מענה לעניין כרוני ומציק ביותר זה. תודה רבה.

11/07/2001 | 09:25 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מצטער אך אינני יכול לאבחן במדויק ולעזור ללא בדיקה מקיפה. בכל מקרה את ההתמכרות לטיפות אף יש להפסיק.

מנהל פורום אף אוזן גרון