צ'יסטה במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/07/2001 | 17:28 | מאת: עדי

בת 30. עברתי ניתוח להוצאת צ'יסטה במיתרי הקול לפניכשנתיים. לפני הניתוח סבלתי מצרידות, אך גם כיום עדיין צרודה (אני עוסקת בהוראה). מה ניתן לעשות במצבי?

06/07/2001 | 18:13 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ראשית - להבדק ולוודא שאין השנות או היווצרות של ציסטה חדשה/"יבלות". בהתאם לממצאים יוצע הטיפול המתאים אך ללא ספק טיפולי קול (טיפול דיבור) יסייעו לך.

08/07/2001 | 17:55 | מאת: רונית

שלום עדי אני אמורה לבצע ניתוח לכריתת ציסטה במיתר הקול. אנא ספרי לי בפירוט איך בדיוק השיקום. אני מתה מפחד. תפרים וכאבים בתוך הפה?? זה נשמע לי נורא. אנא פרטי לי מה עבר עלייך בזמן הניתוח ובעיקר אחריו. תודה מראש רונית

10/07/2001 | 01:42 | מאת: עדי

רונית שלום! ראשית אני מאחלת לך הצלחה בניתוח. אל דאגה! הניתוח הוא קצר ולאחריו אין כלל כאבים. הקושי הוא שאסור לדבר במשך שבוע, אפילו לא מילה אחת. עצה לי אלייך - קני חבילת דפים כי תצטרכי לתקשר בכתיבה. ממני עדי

מנהל פורום אף אוזן גרון