נפיחות בבלוטת הפרוטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/07/2001 | 16:11 | מאת: חנה

שלום. ראשית הייתי רוצה להרחיב: אני בחורה כבת 26. לפני כחודשיים הרגשתי בהתפתחות של גוש ממש קרוב לאוזן שמאל, בבדיקת אולטרסאונד התגלו שני שקי נוזל עכור בבלוטת הפרוטיס וכן נפיחות של בלוטות הלימפה באיזור הצוואר. בניקור שעשיתי בגוש אשר באיזור האוזן נתגלה כי מדובר בנוזל לימפה, חשוב לציין כי לא התגלה דבר מעבר לכך. עלי להגיע לניקור נוסף בעוד כשישה שבועות לצורך ביקורת ומעקב. הייתי רוצה לקבל חוות דעת בענין והפנייה לרופא מומחה בתחום.

06/07/2001 | 18:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

גושים בפרוטיס הן בתחום של מומחה אאג כדאי לבצע גם בדיקת דם לHIV

מנהל פורום אף אוזן גרון