ניתוח בסיס הלשון/אפיגלוטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/04/2007 | 23:53 | מאת: ירון

שלום, אני אמור לעבור ניתוח בסיס הלשון זאת עקב התקפי אפיגלוטיטיס וכן חשד לגידול באיזור. האם אתם מכירים מומחה כלשהו בתחום הספציפי על מנת שאוכל לקבל חוו"ד נוספת? אני מכיר את מחלקת א.א.ג. בתל השומר וחשבתי להתייעץ עם מנהל המחלקה (פרופ' קרוננברג), האם הוא עוסק בתחום זה של האפיגלוטיס וכו'? תודה מראש.

12/04/2007 | 00:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב המדור אינו ממליץ על רופא זה או אחר. בכל מקרה מחלקת אא"ג בבית חולים תל השומר היא מחלקה מצוינת, וכמוה מצוינות כל המחלקות באיזור גוש דן :) בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון