ניתוח באוזניים והשפעותיו על צלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2000 | 20:26 | מאת: רן

שלום רב,כשהייתי בן 5בערך עברתי כמה ניתוחים באוזניים ,לא זכור לי בדיוק איזה אני רק זוכר שהבעיה היתה שלא שמעתי טוב והכניסו לי צינוריות לאוזניים ולאחר מכן הוציאו לי אותן.כיום אין לי בעית שמיעה אבל כשאני צולל בבריכה (לא עמוק במיוחד אולי מטר שניים) אני מרגיש לחץ באוזניים. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות קורס צלילה או שעליי להיבדק קודם ע''י רופא. תודה רבה רן

03/09/2000 | 19:19 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רן מאד מאד מומלץ לעבור בדיקת א.א.גרון לפני קורס צלילה, בבדיקה יש לשים דגש על מבנה האף, לוע האף, בדיקת האזניים ותנועת עור התוף בזמן שינויי לחץ. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון