סחרחורת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/06/2001 | 22:35 | מאת: ענת

שלום רב! אני בת 30 ומזה שנה סובלת מסחרחורות בערך מדי חודש ( כל התקף נמשך סביב שעתיים) עשיתי בדיקות שמיעה ,BERA , ENG , VEP , MRI שלא גילו גבר אני מאוד סובלת , מפחדת לצאת לבד עם בתי הקטנה מה עלי לעשות?

30/06/2001 | 13:56 | מאת: ד"ר ארז בנדט

על פניו ייתכן שאת סובלת ממחלת מניאר. פני להבדק ע"י מומחה אאג שמתמחה בנושא סחרחורת. ניתן לקבל הדרכה לתזונה מומלצת, טיפול תרופתי מונע במידת הצורך וכו'.

04/07/2001 | 11:22 | מאת: עמי אוחנה

שלום,שמי עמי אוחנה מזה כשנה הנני סובל מסחרחורות לאחר התקפה ראשונית ביולי אשתקד פונתי לבית חולים ולאחר בדיקות הובהר לי כי הנני סובל או נושא וירוס שהתמקם באוזן הפנימית ,הפסקתי כל פעילות ספורט והיו לא מעט אני מטופל אצל רופק א א ג כשנה עברתי כל בדיקה אפשרית כולל MRI לאחרונה שבו הסחרחורות ובעוצמה ,בכל מתקפה כזו אני מושבת כשבוע.שוב רופא ושוב רופא ושוב אותה תשובה וירוס . עד מתי ושאלתי היא האם אכן זה וירוס.

מנהל פורום אף אוזן גרון