בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/06/2001 | 17:19 | מאת: תמי

לפני חודש עברתי ניתוח להסרת האונה השמאלית של בלוטת התריס שבועיים לאחר מכן הרגשתי נפיחות באמצע הגרון ויש שם כמו גוש מוצק השאלה שלי היא אם זה קשור לבלוטת התריסאו שזה תופעת לואי של הניתוח דרך אגב לקחתי אנטיביוטיקה 10 ימים וזה גם לא עוזריש לי כמו גוש מוצק באמצע הגרון האם תוכל להגיד לי מה זה והאם זה קשור לבלוטת התריס בתודה מראש

30/06/2001 | 13:44 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני מניח שתוך 10 ימים לא התפתח גוש חדש בשארית האונה (שנסקרה ונבדקה בניתוח). מה שסביר שזו תגובה לניתוח - תגובה דלקתית סביב תפר או שאולי מדובר בשטף דם עמוק / נוזלים שהצטברו והתקשו.

מנהל פורום אף אוזן גרון