טעם רע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/09/2000 | 22:26 | מאת: שי

מזה כחצי שנה אני סובל מטעם וריח רע מהפה. ביצעתי צילום מערות וושט ועוד בדיקות שלא הצביעו על בעיה כלשהי. גם בדיקת השיניים היתה תקינה. הגסטרולוג שלל בדיקת גסטרו. מה עוד עליי לעשות?

03/09/2000 | 19:08 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום שי כדאי לערוך בדיקה בסיב אופטי של חללי האף והסינוסים, לבדוק היטב את מצב שקדי החך שבלוע, לערוך שיקוף ושט במגמה לשלול דיברטיקולים, לשלול דלף חומצה-אל בית הדיבור וכאמור לשלול בוודאות מחלה בחניכיים. אלה הסיבות השכיחות ביותר לתלונתך. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון