לחץ באוזניים בטיסות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/09/2000 | 17:57 | מאת: ריקי אילוז

שלום, רציתי לדעת האם יש תרופה ללחץ נוראי באוזניים בזמן טיסה עד כדי תחושה שעור התוף עומד להתפוצץ. יש לי צפצוף מתמיד באוזניים, האם יש לכך קשר? תודה

03/09/2000 | 19:06 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ריקי התרופה ללחץ באזניים מתחילה בבדיקה של האזניים אצל רופא א.א.גרון, הבדיקה תכלול גם את חללי האף הלוע והצואר, וכן את יכולתך הפיסיולוגית להשוות לחצים כמו למשל בטיסה. ייתכן שתידרשי לעבור בדיקת שמיעה ובדיקה של הלחצים באזניים. רק לאחר שתוגדר הבעייה יוצע לך פתרון מתאים. מאד כדאי להבדק ולא להזניח. צפצופים באזניים בעקרון יכולים להחמיר בעקבות קשיים בהשוואת לחצים בטיסה או צלילה, הצפצוף לכשעצמו איננו גורם לבעייה בהשוואת לחצים. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון