טפול נר הופי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/06/2001 | 21:15 | מאת: ניצה

מה דעת הרופא על שיטת הטפול בנרות לאזנים. האם מישהו יכול לספר על הטפול מנסיונו?

22/06/2001 | 18:44 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אוי ואבוי. פוטנציאל צרות וסיבוכים. לעיתים החומר עלול לדלוף פנימה ולגרום לכויות ולנזק בלתי הפיך. זהירות!!!

09/02/2002 | 21:22 | מאת: חגית

מאחר ששאלתי לאחר טיפול אחד שניסיתי עם בני, אני חוששת להגיב כעת, שקבלתי שתי תגובות כה שליליות. למען האמת, הילד ישן טוב בלילה שלאחר הטיפול, וזאת לאחר ליל שימורים וכאבים, ואני מחפשת איך להימנע מכ"כ הרבה אנטיביוטיקות. נדמה היה לי שהטיפול היטיב עמו. אך כעת, לאור מה שנאמר, אשמח אם יפרטו יותר את הסכנות, שכן זה הוצג כלא מסוכן וללא חדירה לתעלת האוזן ואכן ראיתי שיצא המון דונג מן האוזן והבנתי שזה מייבש את הנוזלים וכן מחמם את האיזור ומסייע לאיוורור- סירקולציה בין האוזניים. האינטרנט מלא בחומר על שיטת ה-Ear candeling באתרי הרפואה האלטרנטיבית וכך בעצם שמעתי על השיטה, שגם הוצגה בעבר ביום ששי אחד בתוכניתה של עינת ארליך בערוץ 2, ואני לכן כעת נמנעת מלאמר דבר, לאור הספק שהועלה פה. אשמח אם תפרטו על הסכנות שבעניין. די הפחדתם אותי! האם גרמתי נזק ומהו?

05/01/2007 | 10:17 | מאת: לי

עם כל הכבוד לד"ר בנדט שאני מאוד מעריכה את עבודתו תגובותיו פה בפורום, שיטת הנר מאוד עדינה ואפקטיבית למקרים כגון זה ,בנך טופל וראית במו עינייך שהשיטה עזרה . כשבני הצעיר היה בן שלוש התעורר בזעקות באמצע הלילה בעקבות כאבי אוזניים..במקום לתת לו אקמול, טיפלתי בו בנר הופי מנעתי התפתחות דלקת ומתן אנטיביוטיקה בהמשך . אני מטפלת בשיטה ועוזרת להמון אנשים שנרתעים מלקיחת אנטיביוטיקה , משאיבה חודרנית של רופא אא"ג להוצאת דונג ונוזלים ואני גאה לומר שהצלתי את בני הבכור מניתוח כפתורים! שוב, רצוי שהמטפל יהיה מוסמך ומנוסה בשיטה. השיטה אינה חודרנית, מאוד נעימה ומרגיעה והכי חשוב עוזרת במקרים רבים! הרבה בריאות!

מנהל פורום אף אוזן גרון