דלקת באוזן החיצונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/05/2001 | 11:10 | מאת: כרמית

בוקר טוב, יש לי בעיה, ואשמח אם תוכלו ליעץ לי או לעזור בכל דרך לפני יומיים קמתי עם הרגשה של כאב עמום באוזן השמאלית, כאב שהלך והתגבר אתמול היתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי דלקת באוזן החיצונית ונתן לי אנטיביוטיקה בשם זינת 250 מ"ג פעמיים ביום + קרם טבעקוטן (עליי לציין שאני בהריון בשבוע ה-39) מאתמול אני לוקחת את התרופות, ובכל זאת....ההרגשה היא זוועתית. האוזן כואבת לי בטירוף ההרגשה היא כאילו אני שומעת מתוך וואקום, ומידיי כמה דקות יש לי כאב חד במרכז האוזן כאילו שמשהו הולך להתפוצץ שם. האם זה נורמלי? מה עושים? בבקשה עיזרו לי

01/06/2001 | 07:31 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לפנות לרופא אאג, רצוי עוד היום, לצרך טיפול בשאיבה וייתכן גם פתיל באוזן. טיפות דקס-אוטיק במקום המשחה. אני מקבל חולים במרפאתי היום עד הצהרים- 03-5182176

מנהל פורום אף אוזן גרון