בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/05/2001 | 11:06 | מאת: IRIT

עקב בעיות בביוץ ואיכולת להרות הופנתי ע"י רופת נשים לבדיקות בלוטת הטריס. תוצאות יצאו: TSH - 6.78 תווך - 0.35-4.94 FREE T4 - 11.76 הרופה המטפל עמר שאין מקום לדעגה,רק צריך לעקוב ולא המליץ על שום טיפול. רופאת נשי טוענת שבדיקות בעיתיות.אני די מבולבלת. ועודשאלה -האם בדיקות הנ"ל חייבות בצום. תודה מראש

30/05/2001 | 12:54 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לכאורה מרמז על תת פעילות קלה של בלוטת התריס. כדאי לבצע גם בדיקת T3. ממליץ לבקש הפניה לאנדוקרינולוג (מומחה לבלוטות).

מנהל פורום אף אוזן גרון