סינוסיטיס ללא אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/05/2001 | 22:29 | מאת: כלנית

אני חולה מזה 5 ימים ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבי תופת בלסת ובמצח הימניים אני מודעת לעובדה שיש לי סינוסיטיס ללא אבחנת רופא אני לא סובלת מנזלת מוגלץיץ ולמען האמת הנזלת שלי די יבשה והכאבים והחום התחילו ביומיים האחרונים. יש לי שאלה:אני מתעקשת לא ליגוע באנטיביוטיקה אני עושה אדים עם מסז בפנים אך המצב קבוע האם יש סיכוי להבריא ללא אנטיביוטיקה? תודה

28/05/2001 | 10:04 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש סיכוי אך בכל זאת ממליץ להבדק ובמידת הצורך לבצע צילומים. מה שמדאיג אותי אילו הכאבים במצח שמכוונים לאפשרות של סינוסיטיס פרונטלית - סינוסיטיס של מערת המצח הימנית. זו עלולה להיות מסוכנת במיוחד ולגרום לסיבוכים במוח ולכן מחייבת אבחון וטיפול אנטיביוטי.

28/05/2001 | 15:39 | מאת: כלנית

או קי אז עכשיו יומים אחרי הכאבים פחתו אך הם עדיין. הייתי אצל רופא והוא המליץ לי לעשות צילום אם הכאבים מחמירים. ד"ר הבהלת אותי, נזק למוח???

מנהל פורום אף אוזן גרון