לחה ונזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/05/2001 | 13:48 | מאת: ענבר בליץ

שלום, שמי ענבר ואני בת 17 . יש לי בעיה שלא נפתרת זה זמן רב (שנה שנתיים) והיא: לחה מוגברת, נזלת "תמידית", סיום של חבילות נירות אף בשבוע, בבוקר נזלת בפה (במיוחד נזלת ש"נדבקה" על השיניים), רוק דביק שבבוקר ניתן למצואו על קצוות השפה וכד'... אשמח לדעת מה הבעיה ואיך ניתן לפתורה. תודה מראש ענבר.

27/05/2001 | 23:01 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מצטער אך ללא בדיקה, או ללא אינפורמציה על ממצאי בדיקות רופאי אאג שעימם התייעצת לא אוכל לעזור. אם לא נבדקת עדיין ע"י מומחה אאג או אלרגולוג מציע לפנות לבדיקה.

מנהל פורום אף אוזן גרון