נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/08/1999 | 18:53 | מאת: המתעטש

אני משתמש בטרנלין 120 מ"ג באופן יום יומי, על פי המלצת רופא. האם לא מסוכן לקחת תרופה זו במשך חודשים או שנים? התרופה אכן עוזרת לנזלת האלרגית ולכן אני לא מעוניין להפסיק. אודה על תשובה מהירה

27/08/1999 | 05:50 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

השמוש ב-Ternalin במינון של 120 מג' ליום נחשב לבטוח ולא צפויות בעיות בשמוש ממושך בתרופה במינון זה. בכל זאת מציע אני להתקין תפקודי כבד ואלקטוקרדיוגרם כל שישה חודשים על מנת לגלות באבו כל נזק אפשרי בכבד או בלב. חשוב לדעת שאין ליטול טרנלין יחד עם תרופות כגון Nizoral ו- Sporanox, אשר ניתנות נגד זהומים פטריטיים. ואין גם ליטול טרנלין יחד עם Erythromycin.

27/08/1999 | 11:30 | מאת: המתעטש

תודה ד"ר על תשובתך המהירה והרחבה. שאלה נוספת - האם אקנמיצין בתמיסה, לשימוש חיצוני בלבד, לפצעוני בגרות - מהווה סכנה במקרה זה?

מנהל פורום אף אוזן גרון