התקררוית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/08/2000 | 19:08 | מאת: אלי

שלום לפני מס' שנים נתקפתי בהתקררות קשה שלוותה בנוזלת חריפה הכווציות שרירים בעיקר בגב העליון והצראר.מאז כל פעם שאני נחשף לסיטואציה קרה,כמו רוח,מזגן וכו האף שלי מיד נוזל,התכווצויות של שרירים וסחרור עם דופק מהיר,רק חשיפה למקור חמים פותרת את הבעיה,כמו מקלחת חמה ברצוני לציין כי עברתי בדיקות מעמיקות מאוד מכף רגל ועד ראש,ותודה לאל הכל שפיר. כמו כן תוספות טבעיות כמו חיזוקית מאוד עוזרות אבל לא פותרות את הבעיה האם יש לזה איזה שהוא פתרון אחר תודה : אלי

31/08/2000 | 20:40 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

לאלי שלום טיפול קינייסולוגי יאבחן מהו הגורם לכל התופעות שתיארת. יאבחן וינטרל. האם זה מעניין אותך ?בברכה אסתי-קינייסולוגית [email protected]

01/09/2000 | 09:28 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אלי. קשה לי לייעץ לך לפי הנתונים שמסרת, גם תוצאות הבירור שערכת מכף רגל ועד ראש לא נהירים לי. בעקרון נזלת וגודש באף משנית לשינויים חדים בטמפרטורה ובלחות הם נורמליים, לא ברור לי מדוע הסחרחורת והדופק המהיר, כאמור אין בידי מספיק נתונים. לסיכום : לצערי בנתונים שבידי אין לי מה לחדש. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון