סחרחורות "דחוף"

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/06/2006 | 20:57 | מאת: רותם

מזה כ שבועים אני סובלת מסחרחורת וכאבי ראש עשיתי בדיקת שמיעה ויש לי ירידה בקולות נמוכים בשני האוזנים. הרופא אמר לי שישלי מחלה ואיני זוכרת את שמה . ביקש מימני לחזור על בדיקת השמיעה בעוד שבועים אודה לך עם תוכלי לתת לי יותר פרטים.

07/06/2006 | 22:36 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב במחלת מנייר לעיתים יש ליקוי שמיעה בתדרים נמוכים ותדרי ביניים, זמני שחולף, עם סחרחורת, והחזרה של השמיעה לנורמה יכולה להוות "הוכחה" לקיום המחלה. הרבה לפני שאת מתחילה לדאוג איזו מחלה יש לך... חכי קצת וחזרי על בדיקת השמיעה. כתבי לי שוב בהמשך, שיהיה בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון