סטרפטוקוקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/05/2001 | 16:14 | מאת: טל

שלום רב, לאחר בדיקת משטח גרון לבתי בת ה- 3.5 התגלה חיידק סטרפטוקוקוס טייפ A וזאת לאחר שלושה ימים של חום גבוה , כרגע היא מרגישה טוב והולכת לגן. הרופאה המליצה על מוקסיפן למשך 10 ימים. האם עלי לתת לא אנטיביטיוקה למרות שהיא נראית כאילו הבריאה? האם עליה להשאר בבית ולא ללכת לגן? אני נמצאת בחודש השמיני להריון האם עלי לנקוט באמצאי זהירות מיוחדים? לתשובתך אודה, טל

16/05/2001 | 21:33 | מאת: ד"ר ארז בנדט

> האם עלי לתת לא אנטיביטיוקה למרות שהיא נראית כאילו הבריאה? כן > האם עליה להשאר בבית ולא ללכת לגן? לא > אני נמצאת בחודש השמיני להריון האם עלי לנקוט באמצאי זהירות > מיוחדים? להשתדל לא להדבק ישירות. היוועצי בגניקולוג - יש זיהומי נרתיק מסטרפטוקוק שעלולים להיות מסוכנים לעובר או במשכב הלידה אך כמדומני שמדובר בסטרפטוקוק B.

מנהל פורום אף אוזן גרון