לחצים במצח וטעם בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/08/2000 | 13:10 | מאת: שרון

לדוקטור שלום מזה זמן רב יש לי כאב ראש חזק אשר משתחרר רק לאחר שאני מזליף טיפות אף ושואף אותם למעלה. זה גורם להשתחררות כאב הראש מיידית אך לאחר מכן מופיע לי טעם רע מאוד בפה וגם ריח. הטעם מוגלתי ןמעיק מאוד . שכחתי לציין כי עם הכאבים מופיע גם כאב חד מאוד באוזן השמאלית מתחת לאוזן ולאורך הצוואר כלפי מטה. כל התופעה הזאת פוגעת בי ומפחיתה את רמת ריכוז שלי וגם לסחרחורות. מה דעתך

01/09/2000 | 08:27 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום שרון לדעתי עלייך לפנות לבדיקת א.א.גרון. ישנה אפשרות כי קיימת מחלת סינוסים כרונית הגורמת לכאבי ראש ונזלת מוגלתית ממושכת. העניין מחייב בכל מקרה בדיקה יסודית ואולי גם צילומים. חבל להשתמש בטיפות מקומיות יותר מ3 ימים- שימוש זה גורם נזק לריריות האף. כדאי לברר את הבעייה ביסודיות ולפתור אותה אחת ולתמיד. בהצלחה

01/09/2000 | 09:09 | מאת: שרון

אני מודה לך מאוד

מנהל פורום אף אוזן גרון