שיתוק עצב הפנים(פציאליס)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/05/2001 | 12:02 | מאת: אלחיאני אבי

בחודש פברואר נפגעתי משיתוק עצב הפנים צד ימין שאלתי היא האם תופעה כזו יכולה להגרם מקור או רוח חזקה הייתי שמח לקבל תשובה וכן מאמרים בנושא זה בכבוד רב,

16/05/2001 | 10:07 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אנחנו מאמינים כיום שמרבית המקרים של שיתוק עצב הפנים נגרמים ע"י שפעול של וירוס הרפס שנמצא "רדום" בגנגליון של העצב. לכן מצבי מחלה, סטרס, קור וכו' עלולים לגרום לפתע לשפעולו של הוירוס בדומה ל"שלפוחיות קור" של הרפס שמופיעות על השפתיים.

15/02/2002 | 22:32 | מאת: רחל

ידוע לי על מקרים רבים שכתוצאה מקור במהלך שנת הלילה אנשים לקו בפציאליס. ולאחר תקופה קצרה עברה להם המחלה והשיתוק כלא היה. אל דאגה כמו שזה בה כך זה יחלוף. תהיה בריא!

מנהל פורום אף אוזן גרון