תוצאות בדיקת ברה-דחוף!
דיון מתוך פורום אף אוזן גרון
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב. בעלי עבר בדיקת ברה ובדיקת שמיעה בעקבות סחרחורות וגילוי דלקת באוזן פנימית בשל כך.תוצאות בדיקת הברה כתובות בלשון הנ"ל: "חביונות הגלים האחרונים (N3 ו-N5) ב-LT ארוכים לעומתRT. כמובן, זמני המעבר ו- N 1-3 N1-5 ב-LT ארוכים לעומת RT". בדיקת השיעה יצאה באוזן שמאל ב-SRT בערכים בין 5-10. עד שנשיג תור לרופא אף אוזן גרון, האם תוכלי לומר לנו מה התוצאות אומרות? אני די מודאגת. האם ייתכן גידול בעצב השמע? תודה מראש.
שלום רב 1. הסיכוי לגידול חלילה קטן מאוד. 2. בכל זאת כדי להעריך מה המצב : לא ניתן לדעת על פי תשובה חלקית. אני צריכה לראות את כל התשובה וכן את בדיקת השמיעה כדי לדעת אם יש בעיה בשמיעה או בעצב. עד אז המתינו לרופא אא"ג בלית ברירה. בברכה ד"ר טלי מרק
אני אנצל את מה שאמרת ואתן לך את התשובה המלאה(הכוונה היא לחלקיה התקינים):RT יצא הכל בגדר הנורמה ובדיקת השמיעה:SRT אוזן ימין 10 ואוזן שמאל 5-10, DISC-מאה אחוז בשתי האוזניים,ו-MCL/TOL ארבעים וחמש בכל אוזן אני מקווה שתוכלי לענות לפני התור (שהוא רק לקראת בסופ"ש) כדי שתוכלי להרגיע ולו במעט, אם זה אפשרי. המחשבות שלי כבר הפליגו לדברים הכי גרועים. תודה שוב.