נזלת וזומוטורית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/04/2001 | 09:12 | מאת: אילן

מהי נזלת וזומוטורית ?

23/04/2001 | 10:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

:...הרצקב ךא (שופיחה עונמב שפח) םורופב רבעב ךכב יתנדש בשוח ינא םיוריגל הבוגתב ףאה לש תויריר תוחיפתו תלזנ םיסינכמ וכותלש תונחבא לש "קש" והז "תורזומ" תובוגתב הלכו תוילנומרוה תובוגת ,תופורת ,הרוטרפמט ייונישמ לחה :םינוש ...המח תחלקממ הרק הפצרל םיפחי םיאצוי רשאכ תלזנ ןוגכ תוידוחיו

24/04/2001 | 23:14 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אני חושב שדנתי בכך בעבר בפורום (חפש במנוע החיפוש) אך בקצרה...: זהו "שק" של אבחנות שלתוכו מכניסים נזלת ותפיחות ריריות של האף בתגובה לגירוים שונים: החל משינויי טמפרטורה, תרופות, תגובות הורמונליות וכלה בתגובות "מוזרות" ויחודיות כגון נזלת כאשר יוצאים יחפים לרצפה קרה ממקלחת חמה...

מנהל פורום אף אוזן גרון